Nieuws

Bindingsuitje

Zaterdag 15 april zijn we met 35 mensen naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest. De organisatie was geheel in handen van onze penningmeester Marco. De wind was snijdend koud, daar kon Marco niks aan doen, maar verder was het perfect geregeld.

Van de bestuurstafel

Zo af en toe word je weer eens geconfronteerd met zeer fundamentele vragen zoals “Waartoe zijn jullie op aard?”. Vragen die veelal ontstaan bij mensen die nieuw bij de club zijn en die de rest wakker schudden om er weer eens goed over na te denken wat we nou eigenlijk allemaal aan het doen zijn. Wat doen we als SGO en hoe geven we daar invulling aan?

Secretaris per 2024 gestopt

Mijn naam is Nel Achterhes, ik ben 58 jaar, en woon met Hannah sinds anderhalf jaar in Hemmen.

SGO Nieuwsblad maart 2023

Lees ons Nieuwsblad SGO maart 2023 Op de voorzijde zie je een foto van Zaza op vakantie

Elistha Gym-Extra

GV Elistha biedt sport en ontspanning aan een groep Gym-Extra. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar, met een beperking om wat voor reden dan ook, kunnen op woensdagmiddag komen gymmen

Ligthnights AQUA LUNA

Huiskamer Heteren is open

Op 11 februari is de Huiskamer in Heteren geopend.  Overbetuwe heeft er weer een prachtige rolstoel toegankelijke ruimte bij!

“Hang de PMD zakken uit de looproutes”

We kregen een melding dat het op ophaaldagen soms zo vol hangt dat mensen met een rollator of rolstoel van de stoep af moeten.

Oproep: Wat is jouw persoonlijke ervaring na het stemmen?

Geef je opmerkingen door aan Babs Wiebe van de gemeente Overbetuwe verkiezingen@overbetuwe.nl of de SGO, info@sgo-overbetuwe.nl

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

De toegankelijkheid van stembureaus, de bejegening, de aanwezigheid van hulpmiddelen en ondersteuning en eenvoudige /duidelijke informatie moeten in orde zijn.