Over de locatie

Wij zijn Marco en Dominique Fianelli, eigenaars van familiehuis en dagbesteding t Lingeveld in Elst

Door een ouder van één van de clienten werden we enthousiast geïnformeerd over een Feestdag voor kinderen met een beperking. Deze dag wordt georganiseerd door de kinderburgemeester van de Overbetuwe. Hier mochten we ons als vrijwilligers voor opgeven. Ja, toen we dat hoorden hebben we natuurlijk direkt gereageerd. We hebben teven onze locatie, aan de Grote Molenstraat 108, hiervoor beschikbaar gesteld voor dit geweldige inititatief. In het kader van ‘verbinden’ lijkt het ons leuk om onze bewoners (een doelgroep met afstand tot de arbeidsmarkt) te verbinden met een andere doelgroep.  Dat is waar we voor staan!

We zijn achter de schermen druk bezig met het realiseren van een theehuis en een speeltuin die toegankelijk gaan worden voor alle mensen en kinderen. Ook in een rolstoel. Deze worden door middel van subsidies en fondsen gerealiseerd, in samenwerking met onze stichting Handzaam (in oprichting).

Hopelijk kunnen we hier tijdens het feest wat van laten zien. Vooral omdat juist dit theehuis de verbinding gaat worden tussen verschillende doelgroepen.