Acties

Special Kids Day verschoven naar 15 mei 2022

Vw het corona virus is het hele feest alweer een jaar doorgeschoven naar zondag 15 mei 2022, zelfde locatie!

Theehuis Lingeveld

Familiehuis t Lingeveld heeft (november 2021) via OverbetuweDoet het bedrag bij elkaar gespaard om het Theehuis te kunnen gaan bouwen!  Goed nieuws! Weer een extra aanwinst voor hun Familiehuis waar we hopelijk op 15 mei ook al gebruik van mogen maken!

Gulle skelter gift

Van een particulier kregen we een bericht dat hij graag een gift in de vorm van “iets blijvends” wilde doen tbv het feest. En dat heeft geresulteerd in de aanschaf (via marktplaats) van een zogenaamde vd Berg Duo chopper, een  grote dubbele skelter waar de bijrijder veilig naast de trappende bestuurder zit. Supermooi en we zijn erg blij met deze aanwinst, hij blijft na het feest ook staan op de skelterbaan van familiehuis t Lingeveld !

Informatie voor vrijwilligers

Begin 2022 gaan we alle mensen, organisaties rondom Special Kids Day uitnodigen voor een informatieve avond.

Vlog Salma

Onlangs heeft Salma op de locatie ’t Lingeveld een Vlog opgenomen, deze staat online.

Meerdere basisscholen
In de Overbetuwe hebben verschillende scholen hun flyer gedeeld via hun Nieuwsmail of zelfs uitgeprint meegegeven!! Wat een goed idee.

Flessenactie bij AH in Elst

In januari leverde u massaal uw lege flessen in bij de AH, Driessen in Elst!  Er werd voor 360 euro aan bonnetjes gedoneerd voor Special Kids Day! Iedereen hartelijk bedankt!

Zaag en skelters over?

We zoeken nog een paar oude zagen, figuurzagen en kleine hamers voor de workshop timmeren waarmee  kinderen en ouders aan de slag kunnen. Hebt u nog wat liggen?
En er wordt een mooie skelterbaan aangelegd, nu nog de skelters. Hebt u een tip? Of een oude skelter die dan gebruikt mag worden? Mail ons:  Feestkinderburgemeester@gmail.com

Wilt u  aanmeld flyers in uw kern uitdelen?
Mail ons:  Feestkinderburgemeester@gmail.com  dan geven wij een stapeltje af.

Wist u dat
Salma zelf het logo heeft ontworpen? En samen met haar moeder de naam Special Kids Day heeft bedacht?
We inmiddels met ruim 50 enthousiaste mensen het feest organiseren en er al heel veel hulp is geboden? Over “verbinding” gesproken…..
Dat we op de dag zelf geen publiek kunnen toelaten omdat het terrein daar niet op berekend is?