Bellenactie

Inmiddels hebben we in het centrum van Elst 30 draadloze bellen geplakt bij winkeldeuren.

Hulp, Gezocht en Dankjewel

We zijn altijd op zoek naar een paar uurtjes hulp op allerlei vlak!

In de Gids van OnsOverbetuwe vindt u nu voortaan ook toegankelijkheidsinformatie van bedrijven, winkels, ondernemingen, gebouwen in de hele Overbetuwe voor mensen met een beperking. De SGO heeft meegedacht in welke eenvoudige vorm dat zou kunnen. Dat is gelukt!  Inmiddels hebben wij alvast alle toegankelijkheidsinformatie die we nog hadden geactualiseerd en over gezet.

Maar we hebben hulp nodig van u als gebruiker, winkelier, horeca eigenaar of andere bedrijf

Gebruikers: U kunt nu eenvoudig alle rolstoeltoiletten, toegankelijke horeca, zorg en welzijnsorganisaties, dorpshuizen terug vinden.

Bedrijven: Maak een bedrijfs/organisatie pagina aan op OnsOverbetuwe en vul ook meteen de info over de toegankelijkheid in.  Kwestie van een paar vragen beantwoorden. Wilt u weten hoe u uw bedrijf toegankelijker kunt maken? De MKB heeft een speciale website waar veel informatie (video’s) te vinden is hoe je je onderneming toegankelijk kunt maken.  www.mkbtoegankelijk.nl/hetiszoklaar  Of neem contact met ons op.

Overbetuwnaren deel uw goede en minder goede ervaringen en tips over de toegankelijkheid van bedrijven winkels, (zorg) organisaties met ons, zodat wij het op de site erbij kunnen vermelden.  Neem een kijkje en mail ons om uw bevindingen of vragen door te geven; sgo.overbetuwe@gmail.com

De SGO verifieert de gegevens over toegankelijkheid.  De oude website ToegankelijkOverbetuwe wordt binnenkort opgeheven