Taxivervoer en 4g op de Ipad….

De eerste dag dat ze naar Blixem vervoerd werd, was de chauffeur prima op tijd. Het was tijdens de Vierdaagse en dus een enorme drukte in Nijmegen.

Word onze nieuwe Secretaris SGO

Echte kans om een wezenlijke bijdrage te leveren: "Word onze nieuwe Secretaris"

Dank, dank en nog eens dank!

We reden op onze driewielers naar Driel. Op de kruising Grote Molenstraat, het Vlot en de Honingveldstraat in Driel reed ik over een slecht zichtbaar varkensruggetje, hierdoor belandde ik in de berm. Mijn vrouw kon niet meer remmen en ging langs mij heen de diepe sloot in.

Samen op de duofiets

Voor de eerste keer van ons leven samen gefietst

De zomer van Zaza mét Hippocampe

Zaza maakte tijdens het Special Kids Day feest kennis met de Hippocampe. Dat beviel zo goed dat haar ouders dit jaar na veel zoekwerk eindelijk een exemplaar via Marktplaats konden aanschaffen.

“Alles kan, misschien een beetje anders, maar alles kan”

Marïelle rijdt paard bij Bio Manege in Arnhem. Ze denkt in mogelijkheden

Discofeest en Hippocampe voor Zaza

Zaza en Pippi hebben creatieve ouders

“Ode aan de ouders van….”

Vanmorgen stond ik mijn bril te poetsen. Nu is dat niet iets geks, omdat ik dat elke dag doe,

Elster TennisVereniging de Helster: ook G-tennis

Een van de G-tennissers is Herbert hij is 40 jaar en woont samen met zijn vriendin in Schuytgraaf. Beiden zijn lid van ETV de Helster.

Brigitte en haar Alinker

Brigitte van der Laan had de afgelopen Nijmeegse 4Daagse de primeur: ze is de eerste die de wandeltocht heeft gelopen op een Alinker,
a linker

Van de bestuurstafel

Meestal staan de activiteiten tijdens de zomerperiode op een lager pitje. . Dus niet zoveel te melden in deze column zou je denken...

Interview SGO – Estée Gerritsen

Estée Gerritsen is 24 jaar, woont in Duiven, werkt bij Uniek Sporten, is vrijwilliger voor de Stichting Moving Without Limits, werkt bij haar eigen bedrijf Gelukkig Uniek en is een actieve liefhebber van sporten. Kortom veelzijdigheid ten top!