ZoGewoon, Creatief bezig

Atelier ‘Zo Gewoon’ is onderdeel van Kubuszorg. Het atelier biedt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking de mogelijkheid om in een veilige, rustige en ongedwongen omgeving creatief bezig te zijn. Met een uitgebreid aanbod aan materialen worden de meest mooie producten gemaakt die verkocht worden in de winkel Smidsstraat 7, 6662 DR Elst.
Een zinvolle invulling van je dag, even je zorgen vergeten en genieten van de gezelligheid en de mensen om je heen. Maar ook naar de toekomst: Wat wil ik? En wat kan ik? Samen op zoek naar jouw (arbeids)mogelijkheden en talenten.

‘Zo Gewoon’ is een atelier, waar producten zoals cadeauartikelen worden gemaakt. In het atelier werk je met allerlei materialen zoals hout, kralen, verf, klei en kleding. En er worden de mooiste producten gemaakt. Het atelier verkoopt alleen handgemaakte artikelen. Werken aan iets moois wat verkoopbaar is, is gelukkig niet leeftijds- of persoonsgebonden. Daarom is er plaats voor iedereen!

Atelier ‘Zo Gewoon’ is regelmatig op zoek naar nieuwe en enthousiaste deelnemers. En ga ook eens kijken naar de leuke handgemaakte cadeautjes die daar voor weinig geld te koop zijn!

“Een zinvolle invulling van je dag, even je zorgen vergeten en genieten van de gezelligheid en de mensen om je heen.”

Meer informatie:  Bel het Atelier: 0481-700218 of mail: info@kubuszorg.nl
Voor een indicatie, neem contact op met de Gemeente Overbetuwe: 0481-362300 vraag naar een medewerker van de afdeling Wmo-aanmeldingen.

Of kijk op www.kubuszorg.nl  en  https://atelierzogewoon.nl