Leerlingenvervoer Overbetuwe 2020

Het leerlingenvervoer in Overbetuwe heeft een nieuwe vervoerder.

Leerlingenvervoer is voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen. Bijvoorbeeld door de afstand van huis naar school, een ziekte of handicap. In Overbetuwe verzorgt Munckhof in opdracht van Avan vanaf dit schooljaar het leerlingenvervoer. Alle betrokkenen zijn daar tijdig van op de hoogte gesteld.

In de praktijk betekent de overgang naar een nieuwe vervoerder dat uw kind mogelijk met een nieuwe chauffeur te maken krijgt. De chauffeur die uw kind gaat vervoeren, komt zich altijd eerst aan u en uw kind voorstellen. Hij of zij zorgt ervoor dat uw kind veilig op zijn of haar bestemming komt. Uw vervoerder moet zo veel mogelijk een vaste chauffeur inzetten. Als SGO zijn we erg benieuwd naar úw ervaringen met de overgang. Het zal altijd even wennen zijn.

Laat het ons weten, mail naar Theo Bus: t.bus@hetnet.nl

Informatie

Munckhof heeft een portaal waarin ouders kunnen zien wat het rittenschema is, of hun kind kunnen afmelden bij bijvoorbeeld ziekte. Ook is te volgen waar het voertuig zich bevindt en wat op basis daarvan de verwachte aankomsttijd is.  Ouders ontvangen vanuit Munckhof inloggegevens voor dit portaal.  www.mobiliteitsmanager.nl

Munckhof              www.munckhof.nl

AVAN     Een algemene Folder Leerlingenvervoer AVAN is te vinden op www.avan-vervoer.nl

Coronamaatregelen: Vervoer vanaf 13 jaar is enkel mogelijk wanneer de leerling een (niet-medisch) mondkapje draagt. De ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk hiervoor. De chauffeur draagt een chirurgisch mondkapje.

Gemeente Overbetuwe    Als u vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar de twee consulenten die hierover gaan:  leerlingenvervoer@overbetuwe.nl    Of bel 14 0481    www.overbetuwe.nl