Voortgang

Met een 20-tal mensen wordt er achter de schermen hard gewerkt om alles te organiseren. Familiehuis t Lingeveld is de locatie waar we 17 mei gebruik van mogen maken. Ook hun bewoners zullen helpen, gaan lekkere hapjes maken.
Er komt een mooi, uitgebreid programma met workshops, snoezelen, massages, attracties, natuurbeleving, dieren aaien en muziek. Inclusief lekkere drankjes, hapjes en ijsjes, ook voor de ouders en broers en zusjes!
Er zijn nog meer wensen maar dat is afhankelijk van de financiën. Dat lijkt aardig de goede kant op te gaan: De werkgroep financiën heeft fondsen, bedrijven en kerken benaderd voor een bijdrage aan het kinderfeest. Dit heeft al 2.200 euro opgeleverd en zijn er ook toezeggingen van 3.150 euro gedaan! Daarnaast wordt er heel veel in natura gesponsord. Bij elkaar opgeteld lijken we op het gewenste bedrag uit te komen.

Een andere werkgroep is bezig om alle kinderen met een beperking in de hele gemeente Overbetuwe in kaart te brengen. We hopen ze te bereiken via onderwijsinstanties, zorg en wooncentra, gezondheidscentra, dorpshuizen, pers en social media. Wilt u een stapeltje uitnodigingen om zelf uit te delen,  bijvoorbeeld op uw werkplek of in uw buurt of kennissenkring, laat het ons weten!  En deel ze op uw Social media.

De gemeente helpt ons om de communicatie en drukwerk te verzorgen.

Voor de dag zelf 17 mei zijn er behoorlijk wat mensen die een handje willen helpen, daar zijn we hartstikke blij mee. Als we alle klussen op een rijtje hebben gaan we deze mensen vragen waar ze bij ingedeeld willen worden! En nog meer hulp is welkom! En wil u zich alvast opgeven als feestgangers, dat kan via onderstaand mailadres

Hebt u tips? Graag!

Mail ons:   Feestkinderburgemeester@gmail.com