Berichtje van onze ex-kinderburgemeester Salma Bensiali

Ik vind het erg jammer dat we weer in een lockdown zitten. Helaas kan Special Kids Day dit jaar weer niet doorgaan, omdat corona nog steeds niet onder controle is. Ik hoop dat het door kan gaan in 2022! Ik zit nu ook op de middelbare school. Sinds vorig jaar, een week voor de kerstvakantie, mochten we niet naar school door de lockdown. Nu hebben we online lessen. Ook hadden we een toetsweek gepland in januari 2021, maar die is ook online gegaan. Online lessen vind ik persoonlijk best wel moeilijk. Ik raak snel afgehaakt.

Ook zijn er veel technische problemen. Dat mijn camera het niet doet of dat ik niks hoor of dat mijn geluid het niet doet… Ik probeer toch nog het beste ervan te maken. Ik had vandaag nog gespeeld in de sneeuw! Van de heuvels afgegleden en een sneeuwballengevecht gehouden. Dat was erg tof!

Mijn broer Omar gaat nog wel elke dag naar de opvang. Dat vindt hij erg leuk. We hopen dat deze pandemie gauw onder controle is, zodat mijn broer snel naar Polen kan gaan voor zijn operatie.

Ik hoop dat iedereen veilig en gezond blijft.

Groetjes Salma en mijn broer Omar