Mantelzorgsalon Niet Aangeboren Hersenletsel op 28 september

Mantelzorgcafé  over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe organiseert in samenwerking met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe (SGO) op maandag 28 september 2020 een mantelzorgcafé met als thema: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wil je als mantelzorger weten hoe je het best de zorgvrager met een Niet Aangeboren Hersenletsel kunt ondersteunen? Hoe zit het met het ziekte inzicht? Mogelijk zijn er karakter veranderingen waardoor je andere reacties krijgt dan je verwacht?

Op deze en andere vragen komt de gastspreker van deze avond, Neuropsycholoog mevrouw Everdien Tromp, informatie geven. Ook krijg je tips en adviezen. Kortom: een praktische avond!
Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.   Je bent van harte welkom op deze interactieve avond.
In verband met de RIVM maatregelen zijn we verplicht vooraf te vragen om je aan te melden en zijn er een maximaal aantal gasten toegestaan.

Natuurlijk kom je alleen als gezond bent en geen klachten hebt. Ook houden we rekening met de 1,5 meter regel.
Het mantelzorgcafé vindt deze keer plaats in Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. We beginnen graag op tijd!
Informatie en aanmelden: Marijke Arends, Forte Welzijn coördinator Mantelzorg Overbetuwe, 06-49881094   of mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl

We kijken uit naar jouw komst!