6e Fotopuzzeltocht SGO groot succes!

Dankzij André en zijn vrouw Henny stond er op een zonnige zondag  in september een hartstikke mooie  puzzeltocht  klaar. Per scootmobiel, speciale fiets of elektrische rolstoel, na een lekker bakkie thee of koffie met appelgebak bij Eetcafé de Klomp aan de rand van Elst, begonnen 32 deelnemers aan hun ca 12 km lange tocht door Park Lingezegen. Dit jaar haakten ook de leden van de Krasse K(n)arren, de scootmobielclub uit Arnhem-Zuid/Overbetuwe aan.

Onderweg was het zaak om de foto’s  te zoeken (op paaltjes langs de route ‘s morgens in alle vroegte door André persoonlijk in de grond getimmerd) en de bijbehorende vraag op te lossen.  Dat viel niet altijd mee…

Toch, voor sommigen bleek deze route ook een nieuwe mogelijkheid om vaker het gebied rondom de Rijkerswoerdse Plassen te gaan verkennen.

Uiteindelijk kwam de tocht uit bij “De Ruimte” in ‘t centrum van  Elst waar net zoals vorig jaar een grote stapel pannenkoeken  (met dank aan Marco, Henny, plus kleindochter en Corrie) werd geserveerd. Ook daar moest nog een puzzel worden ingevuld, dat bleek een pittige opdracht. Weer een hartstikke gezellige en verbindende dag die afgesloten werd met de uitreiking van de prijzen voor de winnaars , inclusief wisselbeker en poedelprijs.