NAH Overbetuwe update

Jammer genoeg kunnen we door de situatie rondom corona nog steeds niet bijeen komen. Inmiddels hebben we wél een mooi opstartgroepje bestaande uit ervaringsdeskundigen, Marijke Arends van Forte en Jeanne van de SGO. Als het enigszins mogelijk is gaan we half maart eindelijk met elkaar aan de slag om de opzet voor de NAH-ontmoetingen vorm en inhoud te geven.

Wat een drukte, terwijl er niks te doen is!
Misschien is deze mooie verhalenbundel van de hersenstichting voor u herkenbaar? Gratis verkrijgbaar. Kijk op www.hersenstichting.nl/nieuws/verhalenbundel om het boekje te downloaden. Wilt u het boekje liever per post ontvangen? Stuur dan een mail naar b.toes@windesheim.nl met uw postadres (beperkte gratis oplage, op=op).

BREINLIJN, gratis hulpdienst voor mensen met hersenletsel
Breinlijn is een gratis landelijk loket waar je terecht kunt met alle vragen over hersenletsel. Een hersenletseldeskundige in jouw regio verwijst je naar passende zorg en ondersteuning. Wij denken met je mee en helpen je verder op weg. De gratis hulpdienst is bereikbaar via de website www.breinlijn.nl en het centrale telefoonnummer 085 – 2250244