Kapotte stoepen, straten en meer…
gebruik de FIXI-app

De gemeente heeft voor het onderhoudsplan verhardingen 2024 ook met ons, de SGO, contact opgenomen. De vraag was of er vanuit onze doelgroep nog wat te melden viel. Dat was zeker het geval, na een oproepje op SGO Facebook kwamen er veel foto’s en verhalen bij ons binnen. Zelf gingen we ook nog in Zetten op pad. We hadden nog zaken liggen die nooit waren aangepakt, en vroegen flink wat mensen om in hun eigen wijk en dorp mee te kijken.
Alle foto’s en opmerkingen zijn doorgestuurd naar de betreffende ambtenaar, een aantal is na melding via de Fixi-app ook meteen door de gemeente aangepakt. Het hondenhek is gesmeerd, tegels zijn vervangen.

Onze ervaring: het nieuwe systeem Fixi werkt prima!

Een melding maken over de openbare ruimte?
Dat doet u via de website fixi.nl/overbetuwe of de gratis app van Fixi. Tip, maak een foto van de situatie. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om een melding door te geven door te bellen naar 14 0481.

Waarvoor kan ik een melding maken?
U kunt een melding maken over afval, groen, wegen en stoepen, straatmeubilair, overlast, (plaag)dieren, riool en water, verkeer, openbare verlichting of speelterreinen.