Bedankt Vrijwilligers

Lunch voor onze vrijwilligers

Het hele jaar door zijn de vrijwilligers van het SGO druk met alle hand- en span diensten.
Het scholenproject, het zwemuurtje, locatiebezoeken, bestuursvergaderingen en het rondbrengen van dit nieuwsblad. Het bestuur wil dan ook elk jaar iedereen hiervoor bedanken.

Eind 2018 is er voor gekozen om gezamenlijk een lekkere lunch te nuttigen. Na een selectie van mogelijkheden kwam 8 december 2018 uit de bus, waarop de meeste vrijwilligers konden. De lijst van vrijwilligers (55 personen) is groot, maar heel veel mensen kennen elkaar niet. Dat was ook voor mij zo.
Met ruim 30 aanwezige vrijwilligers hebben wij op deze zaterdagmiddag heerlijk bij Pannenkoek restaurant de Linge in Hemmen gegeten, maar vooral ook met elkaar kennis gemaakt en verhalen uitgewisseld. Naast de vaste bestuursleden kende ik maar 1 van de vrijwilligers.

Eind dit jaar komt er zeker weer een bindingsuitje. Wat het gaat worden? Ik weet het nog niet.
Marco Verschoor, penningmeester

Het  Pannenkoek restaurant de Linge in Hemmen verdient  van ons een extra vermelding,  zij zijn prima toegankelijk, inclusief een rolstoeltoilet waar ze op ons aanraden nog een extra  handgreep aan de binnenzijde van de deur hebben aangebracht. En ze beloofden ons ook dat ze het grind van de invalidenparkeerplaats  (op 4 meter van de ingang)  vervangen door en harde ondergrond .