Zwemvierdaagse bij de zwemgroep voor mensen met een fysieke beperking

Binnen de EZ&PC is een speciaal zwemuur voor leden met een fysieke beperking. Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerking tussen de EZ&PC en de stichting gehandicaptenplatform Overbetuwe.

In januari is deze zwemgroep het nieuwe jaar begonnen met een gezamenlijke lunch na het zwemmen. Een van de punten die toen naar voren kwam was het gemis van de zwemvierdaagse. De uurleiders Ans, Roel en Hetty hebben samen met twee bestuursleden besloten om de zwemvierdaagse nieuw leven in te blazen. Omdat deze groep zwemt in wat warmer water is vier dagen achter elkaar niet haalbaar. Wij zwemmen daarom op vijf maandagen, tijdens ons eigen uur, een alternatieve zwemvierdaagse.

De zwemvierdaagse wordt gehouden van 3 juni tot en met 1 juli.
De extra maandag is er voor mensen die om welke reden dan ook een keer niet kunnen.

Wij zwemmen op maandagmorgen van 11.00-12.00 uur in zwembad de Helster. Er is tijdens dit uur de mogelijkheid om baantjes te zwemmen, er is een mogelijkheid om op eigen gelegenheid aan aquajoggen te doen en er is een trimgroep die, onder leiding, in het water oefeningen doet. Er is kader op de kant dat toezicht houdt en ook in het water. Zo hopen we voor al onze zwemmers de veiligheid te borgen. Bent u nu heel benieuwd hoe het eraan toegaat?
Er is altijd de mogelijkheid om een keer te komen kijken en mee te zwemmen.

Wilt u eerst nog informatie, dat kan bij de volgende uurleiders:
Ans Hommerson: 06 3632 0280
Hetty Wieringa: 06 8396 7466