Wie is Daan Jansen

Wie is Daan?
Daan is 13 jaar, vanaf het begin lid van S.V. Spero Voetbal+ en woont in Elst. Hij gaat op de fiets naar school De Vlinderboom in Bemmel.
Wat is je positie in het elftal? En je sterke punten?
Daan is aanvallende middenvelder, tweebenig en heeft een goed schot. In de afgelopen 4 jaar heeft Daan voetballend en persoonlijk een sterke ontwikkeling doorgemaakt.
Wat doe je zoal tijdens de training?
Warming-up met pionnen schieten, dribbelen, op doel schieten en onderlinge partijen.
Hoe fanatiek is Daan?
Daan gaat altijd naar de training, in weer en wind. Door de week voetbalt hij samen met vriendjes op een trapveld.
Wat vind je leuk in het team van Voetbal+?
Er worden leuke activiteiten georganiseerd. Bowlen in februari. Zaalvoetbal in december en Sinterklaas. Eén keer per jaar naar Vitesse.
Wat is je favoriete club en welke lievelingsspeler?
Dat zijn Vitesse en Oussama Tannane vanwege de mooie traptechniek. Dat heeft Daan zelf ook.

Voetballen doe je bij S.V. Spero Voetbal+

Voetbal+ is de afdeling bij Spero die, binnen de gemeente Overbetuwe, mogelijkheden biedt om op aangepaste wijze te voetballen. Een team van trainers, begeleiders en verzorgers geeft persoonlijke aandacht aan de voetballers. Dit is een heel goed uitgangspunt om binnen de eigen mogelijkheden te kunnen sporten.
Sinds de oprichting in 2016 is het ledenaantal gegroeid. Het team Voetbal+ bestaat uit enthousiaste voetballers van 8 tot 56 jaar.
De trainingen vinden elke vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur plaats bij S.V. Spero op een kunstgrasveld. Door sponsoring heeft het team de beschikking over een rijkdom aan ballen, hesjes en spelmateriaal.
De begeleiders kijken bij de intake wat de voetballer aankan. Het doel is sociaal samenzijn en bewegen. Het gaat niet om winnen of verliezen maar om te ontwikkelen, groeien en elkaar beter leren begrijpen. Goede uitleg staat voorop. Voor de ouders gelden er strakke regels, zoals niet betreden van het veld.
www.svspero.nl