Walk & Roll van dinsdag 14 juni t/met vrijdag 17 juni 2022

Wandelsportvereniging Elstars organiseert in 2022 opnieuw de Walk & Roll tijdens Elster Gezins-Avondvierdaagse. Afgelopen jaren kon dit niet doorgaan vanwege corona.
Het is vooral bedoeld voor de minder/niet mobiele bewoners uit Tertzio (Attent en Pleyade) en de bewoners van aanleunwoningen.
Maar de Walk & Roll is ook mogelijk voor alle minder mobiele mensen bijvoorbeeld uit het centrum van Elst/Irenestraat/Kostverloren/de Kist/’t Wiel/Europaplein/Westraam Fokuswoningen, etcetera.

Meedoen aan de avondvierdaagse, genieten van het buitenzijn en gezellige feestelijkheden

Elke avond wordt een andere route van circa 2,5 km gerold, om 18.15 uur vanaf Tertzio. Onderweg wordt er gepauzeerd met koffie/thee en wat lekkers. Na afloop vindt nog een kort programma plaats op het terrein voor Tertzio (bijvoorbeeld muziek, zanger(es), PWA, met liedjes/muziek uit vroeger jaren) ook weer met een hapje en een drankje. Alle deelnemers ontvangen een medaille en bloemetje op de laatste avond.

Er zijn veel vrijwilligers nodig voor het duwen/begeleiden van de deelnemers, het begeleiden van de tocht zelf als marsleider, verkeersbrigadiers, de catering, en de algehele organisatie.
Dit zijn vooral mensen van de Elstars en van Tertzio. Voor info, mail naar info.elstars@gmail.com