Vakantieweek Roosevelthuis

Sinds jaar en dag organiseert de Werkgroep Recreatie  Gehandicapten, Regio Nijmegen een zorg vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.
Op de Utrechtse Heuvelrug bij Doorn ligt het Roosevelthuis een moderne accommodatie voor zorgvakanties, groepsvakanties en conferenties. Met faciliteiten zoals een aangepaste jacuzzi,  veel hulpmiddelen; zoals douche- en toiletstoelen, tilliften, douchebrancards, rolstoelen, rolstoelfietsen en duofietsen (eventueel met trapondersteuning), rolstoelbus én een gezellige bar met terras. Een grote groep vrijwilligsters gaat mee en zorgt daar waar nodig, maar ook voor een uitgebreid en gezellig programma.

De vakantieweek voor mensen uit de regio Overbetuwe in het Roosevelthuis- Paviljoen Hydepark te Doorn  is van: 20 november  – 27 november 2021. De logieskosten bedragen minimaal € 420,- afhankelijk van uw inkomen.  U kunt zich tot 1 oktober  aanmelden op onderstaand adres waarna een werkgroeplid u thuis bezoekt,  afstemt met u welke zorg nodig  en hoe de procedures zijn. Eind oktober krijgt u dan bericht of uw deelname door gaat.
Voor informatie kunt u contact op nemen met het secretariaat van de werkgroep:
Ineke Nab, uit Elst (GLD), Tel: 0481 – 371450, e-mail: cinab@hetnet.nl

Aanmelding

Toelichting