Theater Klare Taal op Special Sports Event

Theater Klare Taal, een theatergroep van spelers met een verstandelijke beperking, maakt onderdeel uit van het randprogramma van het Special Sports Event op 25 september 2022 op het Vitaal Sportpark De Pas.

Theater Klare Taal maakt onderdeel uit van Stichting Driestroom en heeft daarnaast intensieve samenwerkingen met onder andere ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Hogeschool Arnhem Nijmegen en ’t Mozaïek in Wijchen. Sinds 1 maart 2022 heeft deze unieke theatergroep de intrek genomen in Huis van de Wijk Triade in Elst.

Voor de 4e editie van het Special Sports Event hebben ze een zeer toepasselijke voorstelling gecreëerd onder de titel ‘Klaar voor de start, AF!’, die op die zondag twee keer gespeeld zal worden.
Iedereen is van harte welkom om deze muzikale theatervoorstelling bij te wonen.
De entree is gratis.

Buiten de voorstelling kunnen de deelnemers van het Special Sports Event aangemoedigd worden bij hun kennismaking met sport en bewegen. Er is veel muziek, er zijn attracties en er is een terras voor een hapje en een drankje.
Deze wervelende dag wordt om 11.00 uur op een bijzonder manier officieel geopend. Kort daarna is de eerste voorstelling van
Theater Klare Taal.