Survivaldag voor het hele gezin

Georganiseerd door Bijzonder in Arnhem en Buddy2sur5 op een zondag bij de Rijkerswoerdse Plassen in Elst, Zaza en Pippi gingen lekker los.

Er waren allerlei klim- en klauteractiviteiten, kanoën, tijgeren, rolstoelparcours met kantelplank, modderbaan en diverse andere obstakels.Als laatste en coolste obstakel nam Zaza met schoenen aan lopend de modderbaan, door de modder en over balken heen. Pippi deed dat kruipend onder de balken door. De modder zat zelfs in haar oor! De Buddy’s hielpen met het tillen, aanmoedigen en begeleiden.

Buddy2sur5 is gevestigd in Elst aan de Rijkerswoerdse Plas. Lijkt het jou leuk om te trainen voor een obstacle- of survivalrun, maar denk jij dat dit niet mogelijk is door je fysieke beperking? Ga dan eens bij hen langs! Zij kijken samen of ook jij deel kunt nemen aan deze favoriete sport! Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Ze maken eerst een afspraak om samen te kijken naar jou en je beperking. Waar ligt jouw kracht en waar zit jouw valkuil? Als zij denken dat deze sport echt niet mogelijk of gezond is voor jou, dan zijn ze eerlijk. Veiligheid staat namelijk bij hen op nummer één.

www.bijzonderinarnhem.nl en https://buddy2sur5.nl