Sporten, Geert zoekt ervaringen en tips

Vanaf oktober ben ik betrokken bij Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe en ga ik een vaste rubriek ‘Sporten’ in de nieuwsbrief opnemen. Doel is het sporten te promoten voor mensen met een handicap.

Ga je deelnemen aan een sportieve activiteit of heb je een leuke sportervaring? We kunnen deze informatie opnemen in ons blad. Hoe? Als je een mail stuurt naar g.flinkert@home.nl, neem ik contact met je op. Uitsluitend met jouw toestemming worden berichten en eventuele foto’s geplaatst.

De websites van Overbetuwe Beweegt en Unieksporten breng ik graag onder jullie aandacht.

www.overbetuwebeweegt.nl

Op deze site vind je een overzicht van alle sportactiviteiten en sport- en beweegaanbieders in gemeente Overbetuwe. Voor vragen kun je terecht bij één van de teamleden van Overbetuwebeweegt.nl. Zij kunnen je adviseren en je helpen met het maken van een keuze voor een bepaalde sport.

Aangepast Sporten

Het team Overbetuwe Beweegt heeft ervoor gekozen om met name te verwijzen naar de website van Unieksporten.nl. Uniek Sporten brengt de sportmogelijkheden regionaal in beeld en biedt een grote keuzemogelijkheid aan beschikbare sporten.

Uniek Sporten is hét sportloket voor aangepast sporten en helpt mensen met een handicap een geschikte vorm van sport of bewegen te vinden. Daarnaast is veel informatie, zoals het actuele sportaanbod, te vinden op unieksporten.nl of via de app van Uniek Sporten.

Via een digitale nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuw sportaanbod, activiteiten en mooie verhalen over sporten met een handicap. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op de website.

Wheels2Sport is een gratis uitleenservice van sporthulpmiddelen die beschikbaar zijn in de hele regio Arnhem.

Met sportieve groeten,

Geert Flinkert