Spero Voetbal+ sinds 2015

Het aanbieden van aangepast voetballen is bij s.v. Spero ontstaan na het eerste SSE in september 2015. In de winterse periode daarna hebben wij een begeleidingsteam samengesteld om het initiatief verder te ontwikkelen. In het voorjaar van 2016 was het zover en hebben wij proef- en inlooptrainingen gehouden, zo succesvol dat wij in augustus 2016 met een groep van circa twaalf leden konden gaan trainen, wekelijks op de vrijdagavond.

Dankzij de samenwerking met en ondersteuning van Elistha is de opzet zeer geslaagd. Met elkaar kunnen we er trots op zijn dat de doelgroep die voor voetballen kiest een podium heeft gevonden in Elst op ons mooie sportpark. De groep is erg trouw en traint heel enthousiast sinds de coronamaatregelen het weer toelaten. Onlangs schreven we een aspirant lid in van bijna elf jaar, die het heel erg fijn vindt om in teamverband te kunnen voetballen.

Wil je een proeftraining bijwonen en bij een teamsport aansluiten, neem dan contact op met :                                            Frans Petersen, tel. 06 5379 27290 coördinator s.v. Spero Voetbal+