Ik leerde fotograferen aan de fotovakschool in 2013-2014. Ik ga het liefst de bossen in om vliegende, kruipende en rennende dieren te fotograferen. Vogels vind ik het mooist om vast te leggen. De beweging op een foto laten zien, die vleugels. Prachtig!
Ik heb al vanaf mijn geboorte een handicap. Door zuurstofgebrek heb ik Cerebrale Parese en NAH. Ik ben halfzijdig spastisch aan mijn linkerhand. Maar mijn handicap weerhoudt me er niet van om te fotograferen. Ik heb een eigen manier gevonden om de camera te bedienen. In mijn linkerhand heb ik een handstatief waarop de camera bevestigd kan worden. Op de lens heb ik een ring gemaakt waardoor deze met een vinger van mijn rechterhand bediend kan worden. De camera wordt ook met diezelfde hand bediend. -De dorpsfotograaf van Randwijk-

Foto’s
Links: Een Amerikaanse Zeearend die ik heb gefotografeerd op een roofvogeldemonstratie in de Achterhoek in 2019. Foto midden is genomen bij de valkenier thuis en is dezelfde Amerikaanse Zeearend. Rechts is ook genomen bij de valkenier thuis en is ook weer dezelfde Amerikaanse Zeearend. De valkeniers waar ik deze vogel heb gefotografeerd komen uit Aalten. Ze heten Frans en Marga Hueben van de Valkenhof.