René en Yolanda runnen Kadowinkel Hart van Velp

Wij zijn René en Yolanda Derksen en wonen al ruim 35 jaar in Elst. Na 33 jaar onder andere in Elst te hebben gewerkt voor een grote zorgorganisatie zijn wij in 2015 voor onszelf begonnen met een zorgbedrijf. Hart van Velp is een kleinschalig zorgbedrijf in het centrum van Velp (GLD).

Visie
Bij Hart van Velp staan kleinschaligheid, veiligheid en individuele aandacht voorop. Wij vinden dat iedereen, ongeacht niveau of beperking, dit nodig heeft om persoonlijk te groeien.

Winkel en atelier
Het bedrijf bestaat uit een reguliere cadeauwinkel waar je terecht kunt voor prachtig kwaliteitsspeelgoed en originele cadeautjes voor jong en oud. Achter de winkel is een atelier, hier worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden zonder tijdsdruk. Voorbeelden zijn inpakwerkzaamheden voor onze leveranciers of ondernemers uit Velp of creatieve activiteiten.

Doelgroep
De cliënten die bij Hart van Velp begeleiding krijgen zijn volwassenen met een verstandelijke beperking, een vorm van autisme, niet aangeboren hersenletsel of een combinatie daarvan. Vanwege de complexe hulpvragen van deze cliënten is een kleinschalige omgeving van groot belang. Om bij Hart van Velp begeleiding te krijgen heb je een indicatie nodig.

Onze Missie:
Wij ondersteunen onze cliënten met de methode: ‘Geef me de 5’.
Iedereen gaat respectvol met elkaar om
De relatie tussen cliënt en begeleiding staat centraal
De cliënten behouden hun eigenheid en worden niet overvraagd, zij ervaren geen druk.
De cliënten worden uitgedaagd een eigen keuze te maken, mondig te zijnen daarmee hun eigen regie te ervaren over hun leven.
Cliënten worden betrokken in de samenleving door werkzaamheden in de winkel en activiteiten vanuit het atelier.

Global Goal Award: Vorig jaar hebben wij uit handen van de wethouder van de gemeente Rheden een Global Goal Award ontvangen. En hier zijn wij supertrots op!!!
Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit artikel, breng gerust een bezoekje aan ons bedrijf. Als je dit van tevoren aankondigt dan staat de koffie/en of thee voor je klaar.
Ons zorgbedrijf bevindt zich aan de Hoofdstraat 168, 6881 TL Velp (Gld) of bezoek www.hartvanvelp.nl
Contact is ook mogelijk via info@hartvanvelp.nl of 026 364 63 67 of 06 22 31 95 45