Pia is onder andere beheerder van de facebookgroep Toegankelijk Nederland, daarnaast houdt ze zich op breed vlak bezig met inclusie en verzamelt/deelt superhandige informatie over toegankelijke vakanties, strand, boten, fietsen. Ze wordt landelijk vaak gevraagd om deel te nemen aan overleg met betrekking tot inclusie.
Een van haar hobby’s is sinds een paar jaar het schilderen van mensen met een beperking. Ze staan in groten getale op de website: mijn schilderijen “ere galerij”. Ze zegt: “Natuurlijk is het ook belangrijk hoe je rollers dan in beeld brengt. Je ziet vaak op foto’s dat rollers worden gefotografeerd vanuit een staand perspectief. Dan wordt er dus op de rolstoelgebruikers neergekeken. Maar ik zit natuurlijk zelf op dezelfde hoogte, dus op mijn schilderijen kijken de mensen je recht in de ogen”.

Hoe trots zijn we ook op Margrethe, zij maakte de prachtige foto van Zaza in Zweden die op de voorzijde van ons SGO-blad van maart 2022 stond. Pia schilderde hiervan een prachtige black sabbath-achtig schilderij in blauwtinten.