Nieuw SGO-lid Willy van der Hoeven stelt zich voor

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn nieuwe huisje in Elst ging bekijken.
Een plek waar ik met plezier woon…..
Ik ben geboren in Millingen a/d Rijn.
Mijn ouders waren schippers. Het varen, het steeds weer in andere plaatsen en situaties terecht komen, daar heb ik niet zoveel van gemerkt totdat ik naar kostschool moest. Een schippersschool bij de nonnen. Op enkele leuke dingen en wat kattenkwaad dat ik uithaalde vond ik het maar niets. Na mijn schooltijd mocht ik gelukkig weer mee varen. Heerlijk om weer thuis te zijn. Toen ik oud genoeg was om mijn vleugels uit te slaan kwam ik in de zorg terecht. Dat heb ik gedaan totdat ik kinderen kreeg. Ik ging werken als vrijwilliger op de school van hen.

En ja hoor, toen ze oud genoeg waren trok de zorg mij weer! Deze keer bij de mensen thuis.
Totdat ik een spierziekte kreeg, helaas, het kon niet meer. De jaren verstreken en ik heb mijn werk altijd gemist.
Net toen ik dacht: Ik ga nu lekker van mijn oude dag genieten kreeg ik er nog iets bij: DVN, een neurologische aandoening. Ik kon nog minder. Maar helpen in de breedste zin van het woord, ben ik altijd blijven doen. Ik ben een regelaar, een doener, een meedenker en ik heb plezier in mijn leven. Ben pas tevreden als iedereen het is.

Ook in mijn nieuwe woonplaats Elst wilde ik weer iets doen. Ik werd onder andere lid van de SGO.
Eenzaamheid, armoede, signaleren, bijspringen waar nodig, dát is iets waar ik mij mee bezig houd. En weggeefhoeken, tegen verspilling, tuinieren etc.

Hartelijke groet
Willy van der Hoeven