NAH-cafés in Elst, Heteren én Andelst/Herveld

Ook in 2024 gaan de NAH-cafés weer door. Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Doel is om informatie te delen en de groep mensen wie dit betreft op de kaart te zetten. NAH  heeft allerlei oorzaken, na een herseninfarct of hersenbloeding, ongeval, zuurstoftekort, hersentumor,  hersenvliesontsteking, hartfalen, of soms door Parkinson of MS.  De gevolgen kunnen enorm zijn en voor de buitenwereld vaak onzichtbaar.

In Elst is er om de twee maanden op dinsdagochtend een NAH-café in De Ruimte aan de St Maartenstraat. We starten op dinsdagochtend 16januari om 10.30 uur. Soms is het een bijeenkomst met een thema, soms gaan we erop uit of hebben we een gastspreker. Het plan is komend jaar ook een expositie te gaan organiseren, met als thema ‘tijdsbesteding’. Dit om NAH meer in de schijnwerpers te zetten.

In Heteren zijn de bijeenkomsten op woensdagochtend, ook om de twee maanden. Op woensdag 17 januari beginnen we weer om 10.30 uur!  Locatie is De Huiskamer van Heteren, Kwadrant 2. Nieuwe mensen zijn van harte welkom.

In 2024 starten we op dinsdag 23 januari ook in Andelst/Herveld met een NAH-café, in De Hoendrik. Ook om 10.30 uur tot 12 uur.
Contactpersoon is Ans Selman, 06 5164 7349

Alle data en verdere info vindt u ook terug op onze website:

Of neem contact met ons op:
– Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe:
Jeanne Verdijk, 0481-37 65 95, sgo.overbetuwe@gmail.com
– Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe:
Wendy van Putte   mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl