Marco verzamelt historische ansichtkaarten uit Elst

Nu ik al geruime tijd in Elst woon, ben ik op zoek gegaan naar de historie van het dorp. Om een indruk te krijgen wat er de afgelopen 100 jaar is gebeurd, bieden ansichtkaarten erg veel informatie.

Daarom verzamel ik ansichtkaarten van zowel het nieuwe alsmede het oude Elst. Mijn oudste gaat zo’n 120 jaar terug in de tijd (zie foto hiernaast). Van iedere uitgegeven kaart probeer ik dan een verstuurde met postzegel alsook een onbeschreven exemplaar te bemachtigen.

De verzameling bestaat nu uit zo’n 550 verschillende ansichtkaarten.

 

Verder is mijn ansichtkaartenverzameling uitgebreid met Kerken en Kerkorgels; niet alleen Elst, maar geheel Nederland. Deze gaat over het aantal van Elst heen.

Hebt u toevallig nog wat oude ansichten over Elst liggen? Marco is er blij mee, bel 0481-371780