Lenen Wombat ’t Lingeveld

De strand/struinrolstoel stond afgelopen jaar bij de Golfbaan Welderen. In de praktijk is jammer genoeg gebleken dat er niet zoveel mensen gebruik van hebben gemaakt. Ondanks alle promotie van ons én de golfbaan lukte dat niet. Maar we zijn blij dat de Golfbaan de Wombat heeft willen uitproberen.

Dus hebben we besloten om voor de Wombat een ander plekje te zoeken. Dat hebben we gevonden bij Familiehuis ‘t Lingeveld. Daar kunnen de vaste bewoners én de mensen van de dagbesteding er dagelijks gebruik van maken. Verder staat een theehuis in de planning waar bezoekers van Park Lingezegen te zijner tijd wat kunnen drinken, waarbij men dan ook de wombat kan gebruiken. In combinatie met de nieuw aan te leggen skelterbaan met meerdere soorten skelters, de aaidieren zoals lama’s, varkentjes, paarden, schapen, geiten, konijntjes, kippen en hondjes wordt dit een prachtige plek om te recreëren.

Lenen?

Wilt u zelf de wombat een keer een dagje lenen om op pad te gaan, dat kan nog steeds. Spreek dit dan van tevoren even af met Dominique van Familiehuis ’t Lingeveld, Grote Molenstraat 108 in Elst, aan de achterzijde grenst dit huis aan het fiets/wandelpad van park Lingezegen.

info@familiehuishetlingeveld.nl

of bel 0481 721 020