Vanaf half januari 2024 ben ik de nieuwe secretaris van SGO. Ik heb het stokje overgenomen van Nel Achterhes. Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven voor het SGO-nieuwsblad. Mijn naam is Ineke Nab, geboren en getogen in Elst. Inmiddels al 65 jaren jong. Nog steeds woonachtig in Elst aan de buitenrand van de Helster. Ik heb drie kinderen, drie schoondochters en vier kleinkinderen. Helaas is mijn man in 2020 overleden.
In mijn dagelijks leven ben ik nog steeds werkzaam als consultant bij werk PinkRoccade. PinkRoccade is een softwareleverancier voor de zorg. Mijn aandachtsgebied is de planning in de intramurale zorg. Ik kom daardoor in ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ-instellingen. Ik werk 28 uur in de week en daarnaast pas ik op de kleinkinderen. Ook is er nog tijd voor hobby’s, zoals tennissen, golfen en tuinieren.
In het verleden heb ik al verschillende bestuursfuncties vervuld en sommigen zullen mij nog kennen van de werkgroep vakantieweek Roosevelthuis of vanuit het verre verleden van de zwemvereniging EZ&PC waar ik samen met een aantal mensen en de SGO het zwemuur voor mensen met een fysieke beperking heb opgericht. Het zwemuur ging destijds naar de SGO maar sinds begin dit jaar is deze activiteit weer ondergebracht bij de EZ&PC.
In coronatijd is helaas de werkgroep vakantieweek naar het Roosevelthuis opgeheven. Het kriebelde al even, wat zal ik gaan doen, ook met het oog op mijn pensioen volgend jaar. Eind december 2023 zag ik de vacature van secretaris staan in het Gemeentenieuws en dacht: ”Misschien is dit wel iets voor mij”. Gesolliciteerd en aangenomen.
Inmiddels ben ik begonnen met het inwerken en heb ik al drie bestuursvergaderingen meegemaakt. Het bestuur is een leuke club mensen die zich belangeloos inzet voor onze medemens met een beperking en ieder heeft zijn eigen aandachtsgebied. Wat nieuw voor mij is, zijn de activiteiten waar SGO zich mee bezighoudt. Deze zijn leuk, interessant en leerzaam. Zoals het inclusiebeleid van de gemeente Overbetuwe, bouwprojecten, speeltuinen en het NAH-café. Kortom ik heb er zin in.
Zijn er nog vragen voor mij als persoon of andere vragen over de SGO, stuur gerust een mailtje naar secretaris@sgo-overbetuwe.nl

Voortaan mogen alle adreswijzigingen en aanmeldingen doorgegeven worden aan het secretariaat, Ineke Nab, secretaris@sgo-overbetuwe.nl

Gaat u verhuizen, of wilt u het SGO-nieuwsblad juist digitaal ontvangen laat het ons weten!