Kinderburgemeester Salma Bensiali nodigt alle Overbetuwse kinderen met een beperking uit voor een geweldige Feestmiddag!

Door de situatie rondom het Coronavirus:

Special Kids Day verplaatst naar 30 mei 2021

SPECIAL KIDS DAY
Zondag 30 mei  2021 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Familiehuis t Lingeveld, Grote Molenstraat 108 in Elst

Vlog van Salma op het terrein

Het feest is gratis, maar wel graag even aanmelden. De SGO organiseert dit feest samen met veel enthousiaste vrijwilligers en de gemeente. De bewoners van t Lingeveld gaan ons die dag helpen.

Voor jong en oud gezellige muziek én disco muziek, lekkere hapjes, ijs, een relaxhoek waar een barista de koffie maakt, workshops, infokramen, lieve dieren, optredens en attracties. U kunt allerlei rolstoelfietsen en struinrolstoelen uitproberen of met Leo de natuur ontdekken. Op het terrein wordt door Donkergroen speciaal voor deze dag een skelter/rolstoelbaan aangelegd.

Parkeren kan op het terrein zelf, er is een verzorgingsruimte met tillift aanwezig. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven of er speciale voorzieningen nodig zijn.

Onze Privacy verklaring vindt u op www.sgo-overbetuwe.nl

Bekijk onze klussenlijst Special Kids Day

Aanmelden voor het feest op 30 mei 2021

3 + 4 = ?

Afscheid kinderburgemeester Salma

Salma heeft vandaag 8 juli, afscheid genomen…

Special Kids Day verplaatst naar 30 mei 2021

Helaas hebben we samen met kinderburgemeester Salma en alle andere…

Help Special Kids Day

Wie helpt ons Special Kids Day tot een onvergetelijk feest te…

Vlog Salma... kijk gauw

https://youtu.be/3vl3ZF63uL8
flessenactie

Acties

Special Kids Day verschoven naar 2021 Vw het corona virus…

Hoi, ik ben Salma Bensiali , de kinderburgemeester van Gemeente Overbetuwe.

U zult zich vast afvragen waarom ik precies een feestdag wilde organiseren.

Het begon eind 2018 dat ik me realiseerde dat er nog best weinig aandacht wordt besteed aan mensen met een beperking. Ik weet dat, omdat mijn broer Omar in een rolstoel zit en niet kan praten en lopen en meervoudig gehandicapt is. Ik had een brief geschreven naar de oud-burgemeester Toon van Asseldonk. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een brief waarin stond dat ik was uitgenodigd om langs te komen op het Gemeentehuis, samen met mijn ouders en mijn broer Omar, om over de dag te praten. Ik was heel blij toen ik het hoorde en kon niet wachten totdat het zover was.

Toon van Asseldonk begon ook al wat te zeggen over het kinderburgemeesterschap, ik was direct al geïnteresseerd en wilde gelijk meedoen aan de competitie. We kregen sollicitatiebrieven van de juf uitgedeeld en ik vulde de brief thuis in.

Ik hoorde dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen en vond het superleuk en een tikkeltje spannend. Uiteindelijk ben ik nu de kinderburgemeester van gemeente Overbetuwe. Nu ik kinderburgemeester ben heb ik meer contact met de gemeente die me goed kan helpen met dingen die ik wil uitvoeren. En ik ben superblij dat het zover is gekomen en dat iedereen mij wil helpen met het organiseren van de dag.

Ik ben jullie hiervoor erg dankbaar.  Bron foto: Susan

Lees hier meer over de acties van Salma