Gym-Extra (G-Gym) bij GV Elistha in Elst  

Lekker bewegen door in een kleine groep te gymmen?  Lenig en sterk worden? Nieuwe vrienden maken? En de koprol leren? Pak dan je sporttas en kom een keer op woensdagmiddag naar gymvereniging Elistha in Elst.
De groep Gym-Extra is voor kinderen vanaf groep 3 die, om wat voor reden dan ook, een geringe of grote motorische achterstand hebben ten aanzien van hun leeftijdsgenootjes. Kinderen en jongeren die niet mee kunnen in de gewone lessen, bijvoorbeeld door gedragsproblemen of kleine lichamelijke beperkingen, kunnen op woensdagmiddag komen gymmen bij de gymvereniging Elistha in Elst.

 Bij de gymlessen wordt door een gevarieerd aanbod met veel herhaling van basis gymnastiek-oefeningen gewerkt aan het verbeteren van de motoriek, maar ook sfeer en pret zijn belangrijk.  De lessen worden gegeven in de gymzaal van de Kruisakkers, een veilige zaal waar je goed kunt sporten. De les vindt plaatst onder begeleiding van de ervaren trainster Mariana Tuinstra op woensdag van 16.00 -17.00 uur. Kom jij ook een keer gymmen? De eerste drie lessen zijn gratis en dan kunnen ouders en/of verzorgers via de ramen of langs de zijkant in de zaal naar de les kijken.

Wilt u meer informatie over GymExtra of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via email: info@elistha.nl

Meer informatie over aangepast sporten kunt u vinden via Uniek Sporten www.unieksporten.nl of door contact op te nemen met  de regiocoördinator aangepast sporten:  regioarnhem@unieksporten.nl of 026-3523850.