zwijntje

Feest SKD op 15 mei

Wat is er op 15 mei Special Kids Day allemaal te beleven?

Muziek, spelen, snoezelen, eten, dieren aaien en het gezellig  loungen, bij elkaar zitten op een mooi buitenterrein gaan ervoor zorgen dat iedereen zich kan relaxen.

Bij de skelterbaan staan wel 10 skelters, struinrolstoel, duoskelter, hippocampe en fietsjes klaar, of je rijdt met je eigen rolstoel net zoals de andere kinderen rondjes.
Lara maakt in groepjes voerrondes langs een zwijn, kippen, schapen, paardjes, ezel en konijnen. Clown Jule loopt overal rond om je te vermaken. Het straattheater treedt op. DJ Thijmen zorgt voor de muziek. In een aparte donkere tent wordt door Barry Emons een snoezelruimte ingericht met een watertrilbed, lichten, muziek en spel. Jasper en Nicolien verzorgen massages, Julka masseert handen. Er is speciaal een verzorgingsruimte met bed en tillift ingericht.

Of ga creatief knutselen (lama maken), met hout een robot of fantasiebeest timmeren, je haren in laten vlechten, schminken, beweegspelletjes doen bij de beweegbus….alles is even leuk. Er staat een kraam over de natuur met een aquarium vol onderwaterleven. Leo laat alles over bijen en honing zien.

Virginie maakt aangepaste kleding met fleurige stoffen, de SGO staat er met veel informatie en folders van relevante organisaties. Er ligt van speelotheek (aangepast) speelgoed klaar om uit te proberen. De bewoners van familiehuis t Lingeveld zorgen voor lekkere hapjes, er staat een ijscokar, suikerspin, limonade koe, baristo koffiebar.

Er zijn zeker 70 mensen in touw om het voor iedereen zo feestelijk mogelijk te maken. Om 14 uur vindt de openingshappening plaats!

Goed om te weten: Het is een besloten feest, alleen voor de gezinnen die zich aangemeld hebben. Wil je even langs komen om te kijken? Helaas dat is niet de bedoeling, daar is het terrein niet op berekend.