Elst: “Walk & Roll van dinsdag 14 juni t/met vrijdag 17 juni 2022”

Wandelsportvereniging Elstars organiseert in 2022 opnieuw de Walk & Roll tijdens Elster Gezinsavond vierdaagse. Afgelopen jaren kon dit niet doorgaan van wege Corona.
Het is met name bedoeld voor de minder/niet mobiele bewoners uit Tertzio (Attent en Pleyade) en de bewoners van aanleunwoningen.
Maar de Walk & Roll is ook mogelijk voor alle minder mobiele mensen bijvoorbeeld uit ‘t centrum Elst/Irenestraat/ Kostverloren/ de Kist/ t Wiel/Europaplein / Westraam Fokuswoningen etcera

“Meedoen aan de avondvierdaagse, genieten van het buiten zijn en gezellige feestelijkheden”

Elke avond wordt een andere route van ca 2,5km gerold, om 18.15 uur vanaf Tertzio. Onderweg wordt er gepauzeerd met koffie/thee en wat lekkers. Na afloop vindt nog een kort programma plaats op terrein voor Tertzio (bv muziek, zanger(es), PWA, met liedjes/muziek uit vroeger jaren) ook weer met een hapje en een drankje. Alle deelnemers ontvangen een medaille + bloemetje op de laatste avond.

Er zijn veel vrijwilligers nodig voor het duwen/begeleiden van de deelnemers, het begeleiden van de tocht zelf als marsleider, verkeersbrigadiers, de catering, en de algehele organisatie.
Dit zijn met name mensen van de Elstars en van Tertzio. Voor info, mail naar info.elstars@gmail.com