De Schut stichting uit Herveld biedt aangepaste accommodaties in Frankrijk
In 1995 is Frank Schut, evenals zijn oudere broer Edwin Duchenne patiënt, Travel Advice Desk gestart met het geven van reisadvies aan mensen met een beperking. De ouders van Edwin & Frank hebben gemeend, ter nagedachtenis aan hen, de stichting te moeten voortzetten in de vorm van het beschikbaar stellen van volledig luxe aangepaste chalets. De in Frankrijk op 4 en 5 sterren campings met Nederlands eigenaars geplaatste 6 persoons chalets worden tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar gesteld. Surf voor alle verdere informatie door de website. Mochten er daarna nog vragen zijn, schroom dan niet contact op te nemen.

E-mail: info@schutstichting.com of tel. 0488 453454 / 06 53455097
www.schutstichting.com/aangepaste-chalets/

De stichting heeft de beschikking over 6 persoons aangepaste chalets op de 4 en 5 sterren camping Chateau Le Verdoyer in de Dordogne en Camping Village de la Guyonniere in de Vendee. De campings bieden alle mogelijke faciliteiten. Het zwembad is met een tillift toegankelijk.
De chalets zijn voorzien van drie slaapkamers. Een slaapkamer met een hoog/laagbed en een eenpersoons bed, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoons bed. Verder een zeer ruime badruimte met een douche/toiletstoel en een douchebankje. Het chalet is voorzien van een inpandig overdekt terras met zitje.