De dolfijn van Yasmine

Mijn meest favoriet onmisbare hulpmiddel is mijn dolfijn. Ik heb de dolfijn van mijn tante Mieke gekregen, toen ik met mijn papa, mama en broers naar Curaçao ben geweest. Ik ging daar dolfijntherapie doen. Dat was in 2008. Sinds die tijd slaap ik altijd met deze dolfijn. Dat vind ik gewoon fijn. Ik kan niet zonder hem, want dan ga ik niet slapen. De dolfijn gaat ook altijd mee naar mijn kamer op Spelderholt. Daar ben ik door de week.
En in het weekend ben ik thuis en dan gaat de dolfijn mee in de koffer. Soms, als de dolfijn vies is, dan gaat ie in de was, want dan wordt ie weer schoon. Er zitten al een paar gaatjes in de naadjes, die moet ik mama vragen om dicht te maken. In een stuk van de staart zit geen vulling meer, maar wel aan het einde van de staart nog. Ik ga mama vragen of we hem een keer bij kunnen vullen. Ik hoop dat de dolfijn nog heel lang bij mij blijft.