De Buitenband

Fietsplezier voor twee!
Misschien heeft u mij al gezien tijdens de jaarlijkse fietspuzzeltocht of bij het Special Sports Event op sportpark De Pas. Mijn naam is Benita van Eck en ik woon in Elst.
Oktober vorig jaar ben ik voor de eerste keer gaan fietsen op een duofiets. Dit was met mijn vader. Hij is altijd een buitenmens geweest, hield ontzettend van de natuur en maakte vele fietstochten met mijn moeder.

Met de duofiets eropuit met mijn vader, buiten in beweging zijn, genieten van het weer…. het was één groot feest. Hij had weer gezwaaid naar bekenden, had meer energie en verse gespreksstof. Een waardevolle fietsbeleving, een onvergetelijk uitje maar vooral een lach op het gezicht is wat ik ook voor zoveel mogelijk mensen wil. Zo is het idee ontstaan om te starten met mijn eigen bedrijf: de BuitenBand; lekker buiten op de fiets een band opbouwen met u.

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een prachtige duofiets. Mijn doel is om met zoveel mogelijk mensen te fietsen die vanwege hun leeftijd of een beperking dit niet zelfstandig kunnen. Mijn duofiets is een stabiele elektrische driewieler waarop ik naast mijn medefietser zit. We kunnen samen trappen maar mijn medefietser mag het trappen ook geheel aan mij overlaten. Er zijn verschillende versnellingen. Op mijn fiets zit een draaibare bijrijdersstoel waardoor het makkelijk op- en afstappen is en de pedalen zijn voorzien van speciale verstelbare voetenbakjes voor de veiligheid.

“De BuitenBand komt naar u toe”

Ik heb de mogelijkheid om met mijn fiets in deze regio naar u toe te komen, zodat de fietsbeleving op elke locatie en op het door u passende tijdstip kan beginnen.
Kunt u niet zelfstandig fietsen, lijkt het u leuk om erop uit te gaan met mij op de duofiets en bent u nieuwsgierig geworden, kijk op mijn nieuwe website www.de-buitenband.nl voor alle overige informatie. Ik hoop dat u enthousiast bent geworden en ik hoor heel graag wanneer we een eerste gratis kennismakingsrit gaan maken!