Dank, dank en nog eens dank!

We reden op onze driewielers naar Driel. Op de kruising Grote Molenstraat, het Vlot en de Honingveldstraat in Driel reed ik over een slecht zichtbaar varkensruggetje, hierdoor belandde ik in de berm. Mijn vrouw kon niet meer remmen en ging langs mij heen de diepe sloot in.

Politie en ambulance waren snel ter plaatse. Maar ook veel mensen, zo’n zeven á acht, stopten om ons te helpen, geweldig !!! Zij hebben ons heel goed geholpen om weer op het droge te komen want als 85-jarigen doe je in zo’n geval niet zo veel. Een dame was in mooie kleding, ze deed haar schoenen uit en stapte met haar mooie kleding zo de moddersloot in, ook anderen deden dat. Geweldig toch dat er zulke, voor ons onbekende, mensen zijn die wat doen voor mensen in nood! Geweldig-Geweldig!!!!!!!!! en hartelijk dank!

Wij willen al deze spontane mensen heel erg bedanken voor de hulp die ze ons gegeven hebben, ook de politie en de ambulance. Buiten wat medische klachten en wat schade aan de fietsen en twee verdronken mobiele telefoons zal alles goed komen.

Wij willen toch een waarschuwing geven voor het rijden met een driewieler zoals wij beiden hebben. Al rijd je niet hard, toch zijn een kuiltje in de weg en bultjes zoals varkensruggetjes erg gevaarlijk.
Nogmaals, dankzij jullie spontane hulp zijn wij er goed vanaf gekomen!
Gerda en Frans Mientjes
Mozartstraat 17G, Elst