Actueel in Heteren

Goed nieuws, de dijkopgang Kastanjelaan wordt verbeterd
In de Randwijkse waarden in Heteren wordt als toegift door de firma Dekker alsnog de (te steile) dijkafrit vlakbij het centrum aangepast zodat iedereen ook daar het gebied in kan! Dank aan alle organisaties die eraan meegewerkt hebben om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Dit heeft vanaf het begin in 2010! op ons lijstje gestaan. Lia durfde de afrit destijds heel voorzichtig alleen achterwaarts af. Iedereen moet nu nog voor een geschikte afrit altijd een lang stuk bovenlangs over de dijk rijden (en later natuurlijk ook weer terug) om het verder toegankelijke grote gebied in te kunnen.

Renovatie Flessenstraat Heteren
De Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe zoekt contact met mensen in Heteren die een visuele beperking hebben. We vragen ons af of de oversteek van de Flessenstraat na de renovatie wel veilig genoeg is. Er liggen geen geleidelijnen en nu alles gelijkvloers is aangelegd is het best lastig en gevaarlijk om de weg te vinden. We zijn ook benieuwd of je met je rollator of rolstoel probleemloos door de gootjes komt zonder dat je wielen blijven steken.
Lia van de Kaa is onze SGO contactpersoon, je kunt haar bellen:
06 2842 3583 of mailen liavandekaa@hotmail.com

Oproep zwemvrijwilligster voor mevrouw uit Heteren
Is er iemand die op maandagmorgen voor het zwemuur van 11-12 uur als begeleidster (ADL en begeleiden in het water) met een inwoonster uit Heteren mee wil gaan naar het zwembad in Elst?
Neem voor meer informatie contact op met Lia, telefoon: 06 2842 3583.