Spreekuren Sociaal Team Overbetuwe zijn open!

Door corona zijn de spreekuren van het Sociaal Team Overbetuwe lange tijd gesloten geweest. Dit was een gemis voor inwoners die even binnen wilden lopen om een vraag te stellen. Wij verheugen ons er dan ook op dat wij de deuren van de spreekuren vanaf 1 februari weer kunnen openen.

In Elst, Zetten en Herveld staan wekelijks een vrijwillig medewerker en een professional voor je klaar!

Je kunt bij het spreekuur van Sociaal Team Overbetuwe terecht met al je vragen over ondersteuning. Bijvoorbeeld vragen over je buurt, opvoeding, mantelzorg, woningaanpassingen of geldzaken. Maar ook vragen over omgaan met eenzaamheid, gewichtsproblemen of pesten. Het maakt niet uit hoe groot of klein je vraag is. Heb je hulp nodig? Dan begin je bij het Sociaal Team Overbetuwe.

Wij denken met je mee en zoeken samen naar een antwoord of passende oplossing. Als wij je vraag niet kunnen beantwoorden kijken we samen met jou wie dat wel kan en hoe je jouw vraag daar kunt stellen.

Spreekuren

Elst

Locatie: Huis van de Wijk Triade, Prins Hendrikstraat 5A in Elst

Inloopspreekuur: dinsdag 10.30 tot 11.30 uur,

Herveld

Locatie: Kantoor aan de Hoofdstraat 128E, Herveld

Inloopspreekuur: donderdag 10.00 tot 11.00 uur

Zetten

Ontmoetingscentrum De Loohof, Stationsstraat 1 Zetten

Inloopspreekuur: woensdag 11.30 tot 12.30 uur

Telefonisch

Het sociaal team is iedere werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 14 0481 van 8.30 tot 13.00 uur.

Bel je na 13.00 uur dan wordt er een terugbelverzoek voor je gemaakt. Je wordt binnen 24 uur teruggebeld. Of mail ons op sociaalteam@overbetuwe.nl.