Contactpersoon Heteren stelt zich voor

Hallo, mijn naam is René Verhoeven, 62 jaar jong en woonachtig in Heteren. De Heterenaren kennen mij misschien van die man in de scootmobiel die dronebeelden maakt van ons dorp. Dat klopt, dat ben ik.
Vanaf heden kunt u mij bereiken als zijnde contactpersoon van de SGO in ons dorp Heteren. Heeft u vragen over toegankelijkheid, of zijn er andere onderwerpen die te maken hebben met uw beperking, kunt u contact met mij opnemen. Ik ga dit vervolgens bespreken met het bestuur van de SGO en probeer het probleem in beeld te brengen en zo nodig in samenwerking met de Gemeente Overbetuwe en SGO op te lossen.

Mijn telefoonnummer: 0654 – 247960.
Mijn emailadres: rverhoeven1961@kpnmail.nl.

René gaat de werkzaamheden bij de nieuwe, minder steile dijkopgang/afgang Heterensche Waarden ter hoogte van de Kastanjestraat volgen. Deze werkzaamheden worden binnenkort nog door de firma Dekker uitgevoerd. Het gebied zelf is al door het Geldersch Landschap&Kastelen (GLK) overgenomen, het wordt voortaan door hen beheerd. Onze vraag aan hun is om onderaan de nieuwe dijkopgang voor een toegankelijk hek te zorgen waar ook mensen per driewieler doorheen kunnen, het gebied in.