NAH-cafés Overbetuwe starten weer

Vorig jaar zijn we voorzichtig gestart met een NAH-café in Elst. Jammer genoeg konden de data in november en januari niet doorgaan. Maar nu lijkt het erop dat we de bijeenkomsten in maart weer kunnen organiseren. Voor alle mensen met NAH en hun mantelzorgers/partners uit de Overbetuwe.

Dit jaar zal zich regelmatig een organisatie een half uur aansluiten om te vertellen wat zij voor je kunnen betekenen. Hersenz start hiermee op 15 maart in Elst. www.hersenz.nl
Ergotherapeute Neeltje van Zinzia/Samen Verder (neurorevalidatie) komt in mei een presentatie geven. We nodigen later een deskundige op het gebied van Parkinson en een logopediste uit.

Dinsdag 13 juli Locatie, Elst
De Ruimte, St Maartensstraat 32b Elst
Tijd: 10.30 tot 11 uur, presentatie door Hersenz
11 tot 12 uur onderling contact.
Graag van tevoren aanmelden, zie hieronder.

Woensdag 14 juli, Locatie Heteren
De Vloedschuur, Kerklaan 4a, Heteren
Tijd: 10.30-12 uur
Start van het 1e NAH-café voor mensen uit Heteren, Zetten, Randwijk, Driel, Herveld/Andelst
Er hebben zich al enkele mensen aangemeld, maar iedereen met NAH en/of hun mantelzorgers is welkom. Tijdens deze eerste bijeenkomst zal het kennismaken met elkaar centraal staan. Afhankelijk van wat iedereen wil kunnen er ook professionele organisaties uitgenodigd worden.

Aanmelden / Informatie
Saskia Henze Forte Welzijn 06 46 37 50 70 saskia.henze@fortewelzijn.nl
Jeanne Verdijk SGO 06 33 72 66 67itge sgo.overbetuwe@gmail.com

Heel veel praktische informatie online of op papier
Op de website van de www.sgo-overbetuwe.nl staat een uitgebreide, praktische, Overbetuwse NAH-informatiegids. Met heel veel handige tips, presentaties en filmpjes van professionals uit de Overbetuwe en regio. Bij welke organisaties kun je terecht met je vragen over NAH, mantelzorg, therapie, zorg, rijbewijs en hulpmiddelen.
Liever een papieren versie? We hebben informatiemappen klaar liggen om mee te nemen.

Oproep jonge NAH’ers

 Ook jonge mensen kunnen getroffen zijn door hersenletsel. Er zijn vragen bij ons binnengekomen of we een extra NAH-café voor de groep jonge mensen (uit Overbetuwe) met NAH kunnen organiseren. Ook interesse? Je staat er niet alleen voor. Laat het ons weten dan houden we je op de hoogte.