flessenactie

Acties

Special Kids Day verschoven naar 2021

Vw het corona virus is het hele feest een jaar doorgeschoven naar zondag 30 mei 2021, zelfde locatie!

Gulle skelter gift

Van een particulier kregen we een bericht dat hij graag een gift in de vorm van “iets blijvends” wilde doen tbv het feest. En dat heeft geresulteerd in de aanschaf (via marktplaats) van een zogenaamde vd Berg Duo chopper, een  grote dubbele skelter waar de bijrijder veilig naast de trappende bestuurder zit. Supermooi en we zijn erg blij met deze aanwinst, hij blijft na het feest ook staan op de skelterbaan van familiehuis t Lingeveld !

Informatie voor vrijwilligers

Op 4 maart vond een informatie avond voor alle vrijwilligers die  willen helpen. Op deze avond werden de klussen verdeeld. We kunnen nog meer hulp gebruiken

Vlog Salma

Onlangs heeft Salma op de locatie ’t Lingeveld een Vlog opgenomen, deze staat online.

Meerdere basisscholen
In de Overbetuwe hebben verschillende scholen hun flyer gedeeld via hun Nieuwsmail of zelfs uitgeprint meegegeven!! Wat een goed idee.

Flessenactie bij AH in Elst

In januari leverde u massaal uw lege flessen in bij de AH, Driessen in Elst!  Er werd voor 360 euro aan bonnetjes gedoneerd voor Special Kids Day! Iedereen hartelijk bedankt!

Zaag en skelters over?

We zoeken nog een paar oude zagen, figuurzagen en kleine hamers voor de workshop timmeren waarmee  kinderen en ouders aan de slag kunnen. Hebt u nog wat liggen?
En er wordt een mooie skelterbaan aangelegd, nu nog de skelters. Hebt u een tip? Of een oude skelter die dan gebruikt mag worden? Mail ons:  Feestkinderburgemeester@gmail.com

Wilt u  aanmeld flyers in uw kern uitdelen?
Mail ons:  Feestkinderburgemeester@gmail.com  dan geven wij een stapeltje af.

Wist u dat
Salma zelf het log0 heeft ontworpen? En samen met haar moeder de naam Special Kids Day heeft bedacht?
We inmiddels met ruim 50 enthousiaste mensen het feest organiseren en er al heel veel hulp is geboden? Over “verbinding” gesproken…..
Dat we op de dag zelf geen publiek kunnen toelaten omdat het terrein daar niet op berekend is?