2020

De SGO gaat in het voorjaar met de gewonnen prijs €10.00 van de ANWB aan de slag. Met behulp van Pleinplakkers (die alleen met droog, warm weer aangebracht kunnen worden) gaan we de speeltuinen opknappen. In het kader van “Samen Spelen”  wordt er een verkeerspleintje in Zetten gecreëerd en fleuren we de speeltuintjes in de Breekenhof in Driel op. Zodat in die speeltuinen ook kinderen met een beperkingen met hun buurkinderen samen kunnen spelen.

Elke maandag; zwemuur op van 11 -12 uur voor mensen met een fysieke beperking in De Helster in Elst

Maart 2020,  SGO Nieuwsblad verschijnt (copy aanleveren eind januari)

Heden t/m april onze Wombat is  elke dag te leen bij de Golfbaan Welderen tegenover Landerij de Park

Op zondag 13 september 2020 vindt voor de 7e keer de Fotopuzzeltocht voor scootmobiel, rolstoel en aangepaste fiets plaats. Gratis deelname en mooie prijzen te winnen. Het is een gezellige tocht met leuke vragen over de Overbetuwse historie en over de omgevingt. U kunt zich nu al inschrijven!
Aanmelden per mail: puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl of tel 06-53845306

Zondag 17 mei Special KidsDay s in Elst/Gld.  Van 14:00 tot 17.00 uur vindt op initiatief van kinderburgemeester Overbetuwe, Salma  een groot feest plaats voor alle kinderen met een beperking (tot 18 jaar) hun ouders en hun broertjes en zusjes. Kijk voor het programma op www.specialkidsday.nl