15 september special sports events

 Augustus 2019

De SGO is genomineerd voor het ANWB subsidiefonds. Stem op ons Samen Spelen Project om een bedrag van 10.000 euro te mogen besteden aan een  verkeerspleintje in Zetten en het opfleuren van de speeltuintjes in de Breekenhof in Driel. Zodat in beide speeltuinen ook kinderen met een beperkingen met hun buurkinderen samen kunnen spelen.Stemmen kan tot 30 september op anwb.nl/stemmen

19 augustus
Start seizoen;
zwemuur op maandag van 11 -12 uur voor mensen met een fysieke beperking in De Helster in Elst

September 2019,  SGO Nieuwsblad verschijnt

Heden t/m najaar onze Wombat is dit seizoen elke dag te leen bij de Golfbaan Welderen tegenover Landerij de Park

Op zondag 8 september 2019 is alweer voor de 6e keer de Fotopuzzeltocht voor scootmobiel, rolstoel en aangepaste fiets. De start is eetcafé de Klomp /Rijkerswoerdse plas en de finish zal dit jaar bij ‘De Ruimte’ in Elst zijn. Gratis deelname en mooie prijzen te winnen. Het is een gezellige tocht met leuke vragen over de Overbetuwse historie en over de omgeving van Elst. U kunt zich nu al inschrijven!
Aanmelden per mail: puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl of tel 06-53845306

Zondag 15 septemberSpecial Sports Events op Sportpark de Pas in Elst/Gld.  Van 10:00 tot 13:30 uur presenteren sportverenigingen zich voor iedereen met een beperking die zin heeft om eens een sport uit te proberen. De SGO staat er met een kraampje.

Zondag 22 september Rondleiding rolstoelers in het Openluchtmuseum, opgeven bij Hester

Zaterdag 28 september Loenensche Buitenpolder officieel geopend met excursies van 12 -16 uur. Invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

7 t/m 11 oktober 2019, Week van Toegankelijkheid,  het thema dit jaar is: “lekker doen wat je wil”

December 2019
SGO Nieuwsblad (copy aanleveren eind oktober)

Voorjaar 20120 wordt er een evenement speciaal voor kinderen met een beperking georganiseerd. Een programma is in de maak. In het najaar volgt hierover meer informatie .
Hebt u ideeën laat het ons weten!